De kerstvakantie is aangebroken. Met deze vijf activiteiten komen jullie de kerstvakantie feestelijk door in de Betuwe...

Met deze vijf activiteiten komen jullie de kerstvakantie feestelijk door!

Het is eindelijk weer zover, de kerstvakantie is aangebroken. Een heerlijke periode vol gezelligheid met het hele gezin. Maar wat ga je dit jaar weer voor leuks bedenken om te doen met de kinderen? Geen paniek! Met deze vijf activiteiten komen jullie de kerstvakantie feestelijk door in de Betuwe.

Light nights ‘Treasures of Time’

Waan je in de wereld van vulkanen, bijzondere dieren en magische planten in Ouwehands Dierenpark. Wanneer de dieren slapen, wordt het park verlicht. Handgemaakte lichtobjecten, gemaakt door kunstenaars uit China, toveren het dierenpark om tot een echte beleving. Met vurig entertainment, een spannende familieshow en lekkere horecaspecials. Bij Ouwehands Dierenpark beleef je met het hele gezin een onvergetelijke avond!

RivaKids kinderen hangen kerstbal in boom

Schaapjes tellen

In de boomgaard van Kasteel Doorwerth lopen altijd schaapjes. Maar die schaapjes hebben ze graag in de winter op het droge. Daarom zijn er buiten en binnen schaapjes verstopt, die jouw kinderen moeten zoeken! Gaan jullie samen de speurtocht aan en tellen jullie de meeste schaapjes? Niet in slaap vallen, hè? 

Kerstdansjes

Wat is er nu beter dan een middagje gezellig thuisblijven? Laat je kinderen een vrolijk kerstliedje uitzoeken en er een dansje bij bedenken. Aan het einde van de middag begint de show. Alle grote lampen gaan uit, de discolamp aan en de kinderen laten hun geweldige danspasjes zien. Een betere kerstshow bestaat niet!

Christmas World Intratuin Duiven

Mooi versierde kerstbomen, talloze kerstdorpjes en twinkelende lichtjes; bij Intratuin Duiven geniet je van de magie van kerst. Bewonder spectaculaire kerstdecoratie en doe ondertussen wat inspiratie op voor thuis. Drink een drankje bij de Proeftuin en laat de kinderen spelen in de speeltuin. Wat een heerlijk kerstdagje! 

Familie Kerstspeurtocht

Mooi versierde kerstbomen, talloze kerstdorpjes en twinkelende lichtjes; bij Intratuin Duiven geniet je van de magie van kerst. Bewonder spectaculaire kerstdecoratie en doe ondertussen wat inspiratie op voor thuis. Drink een drankje bij de Proeftuin en laat de kinderen spelen in de speeltuin. Wat een heerlijk kerstdagje! Met muziek, het kerstverhaal, voornemens en saamhorigheid organiseert Kasteel Rosendael een buienbeleving in kerstsfeer voor het hele gezin. Doe met z’n allen mee met de ‘Familie Kerstspeurtocht’
Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe. Tot 2024!
RivaKids kinderen hangen kerstbal in boom