Onze kernwaarden

Bij RivaKids voelt het als thuis

Onze opvang is een veilige plek voor kinderen en volwassenen, een verlengde van thuis. Veiligheid en een vertrouwde sfeer zien wij als een belangrijke basis om te kunnen ontwikkelen. Kinderen ontmoeten hier andere kinderen en volwassenen. Met behulp van onze professionele medewerkers kunnen kinderen hier fijn opgroeien. 

Bij RivaKids herken jij jezelf

Jij bent welkom zoals jij bent! Ieder mens is uniek. Kinderen en onze medewerkers kunnen zich bij RivaKids ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. We luisteren naar elkaar en naar elkaars wensen. Zo is er ruimte om van en met elkaar te leren. Een praktisch voorbeeld hiervan is dat we kinderen van de BSO’s betrekken bij het vormen van het dagprogramma, zodat het voelt als hun eigen plek.

Bij RivaKids is er vertrouwen

Om als medeopvoeder samen te werken met ouders is wederzijds vertrouwen onmisbaar. RivaKids wil ouders ontzorgen. Zo zorgt RivaKids ervoor dat alles rondom het kind goed is geregeld: fijne opvanglocatie, aantrekkelijk speelgoed, professionele medewerkers met liefde voor het kind. Om onze kwaliteit te borgen en feedback te ontvangen, vragen we ouders structureel om hun ervaringen door middel van de VerbeterMeter.  

Bij RivaKids zijn we nieuwsgierig

Wij bieden een rijke leeromgeving waar nieuwsgierigheid wordt geprikkeld. Die nieuwsgierigheid hebben we naar elkaar én de wereld om ons heen. Zo doen we ons best om elkaar te begrijpen en staan wij als organisatie midden in de maatschappij. 

Jongen speelt met een speelgoed auto.