Kinderopvang Buren

Kinderopvang in de gemeente Buren

Ben je op zoek naar een fijne opvangplek voor je kind? In de gemeente Buren biedt RivaKids kinderopvang aan in de volgende plaatsen: Ingen, Kerk-Avezaath, Lienden, Maurik en Zoelen.

Is jouw kindje tussen de 0 en 4 jaar oud? Dan is het welkom op onze dagopvang. Zoek je specifieke peuteropvang voor je kindje tussen de 2 en 4 jaar oud? Dan hebben we plek voor je kind op onze speelleergroep. Samen spelen en activiteiten doen helpt kinderen in de ontwikkeling. Bij RivaKids zijn de activiteiten afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van je baby of peuter. De pedagogisch medewerkers sluiten met het ritme en de structuur zoveel mogelijk aan op thuis. 

Gaat jouw kind al naar school en zoek je buitenschoolse opvang? Kinderen kunnen na een intensieve schooldag lekker spelen of uitrusten bij RivaKids op de buitenschoolse opvang. Liever lekker sporten na schooltijd? Dat kan op onze Sport BSO!

Klik hieronder op de plaats(en) waar je opvang  zoekt en je wordt doorgestuurd naar de vestigingspagina van de opvanglocatie naar keuze.