Stage lopen

Kom stage lopen bij RivaKids

Heb jij hart voor kinderen en wil je graag ervaring opdoen in de kinderopvang? Kom dan stage lopen bij RivaKids. Of je nu HBO’er bent, op het MBO studeert of een ander soort opleiding (richting pedagogiek, onderwijs, sport, hospitality etc.) volgt. Wij hebben een leuke stageplek voor jou!

Een stage om nooit te vergeten
Tijdens jouw stage nemen wij je mee in de wereld van de kinderopvang. Collega’s met ervaring geven jou de juiste begeleiding, maar kijken ook naar wat jij zelf kan. Voorafgaand aan je stage spreken we goed af wat we van elkaar verwachten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Bij RivaKids stel jij je eigen stage samen
Wij bieden opvang aan kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Zo verzorgen we dagopvang aan kinderen tot vier jaar, maar ook naschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens jouw stage mag je zelf kiezen met welke leeftijdsgroep jij wilt werken. Wil je graag ervaring opdoen in zowel de dagopvang als de buitenschoolse opvang? Of eens op kantoor kijken? Dat kan, jij bepaalt.

Pedagogisch medewerker leest voor aan twee kinderen.

Waar zitten we?

We hebben verschillende stageplekken bij meerdere vestigingen. Grote kans dat er een plekje is bij jou in de buurt. Vind je die niet in de lijst? Neem toch contact met ons op. Wij hebben korte lijntjes met andere kinderopvangorganisaties zodat we jou alsnog een passende stageplek kunnen bieden.

Wat krijg jij van ons?

Lachend baby meisje met een knuffel.

Kinderdagverblijf

Vind jij het leuk om met kleine kinderen om te gaan? Kom dan stage lopen op het kinderdagverblijf. Hier is geen dag hetzelfde! Stage in de kinderopvang betekent dagen vol humor en gezelligheid. Naast het verzorgen van kinderen laat je ze de wereld ontdekken. Bedenk jij met ons leuke activiteiten die ze helpen ontwikkelen?

Buitenschoolse opvang

Ben jij creatief in het bedenken van leuke spellen en activiteiten? Of wil je dit graag leren? Kom dan stage lopen bij de buitenschoolse opvang. Na een lange schooldag kunnen kinderen hier lekker hun energie kwijt. Jij mag meedenken in de activiteiten die we de kinderen aanbieden. Dat kan zijn: knutselen, koken, spellen of iets anders. Elk idee is welkom!

Sport BSO

Weet jij kinderen enthousiast te maken voor een sportactiviteit? Kom dan stage lopen bij de Sport BSO. Na een lange schooldag hebben kinderen zin om te bewegen. Jij mag ze mee naar buiten nemen om activiteiten en sporten te doen die jij zelf ook te gek vindt. Wat is er leuker dan dat?

Enthousiast geworden om stage bij ons te komen lopen? Neem dan contact op met ons via onderstaand sollicitatieformulier. We kijken graag samen met jou naar de juiste stageplek!

Pedagogisch medewerker voetbalt met een jongen.

Sollicitatieformulier