Onder de nieuwe naam RivaKids gaan kinderopvangorganisaties Bunderbos, SKLM, Peuterdriehoek, Samsam en De Speelboerderij hun krachten bundelen.

Kinderopvangorganisaties Bunderbos, SKLM, Peuterdriehoek, SamSam en De Speelboerderij gaan samen verder als RivaKids!

Nieuw: RivaKids!

Kinderopvangorganisaties Bunderbos, SKLM, Peuterdriehoek, Samsam en De Speelboerderij gaan samen verder als RivaKids. Deze vijf organisaties in Gelderland bundelen samen hun krachten onder deze nieuwe naam. Hierdoor wordt duidelijker dat de organisaties bij elkaar horen en samenwerken. 

Kwalitatief goede opvang

Door de krachten van de organisaties te bundelen wordt de kennis verbreed en de lasten verdeeld. Zo kan RivaKids in de toekomst kwalitatief goede, passende kinderopvang blijven bieden. Dit biedt ruimte om te doen waar we allemaal goed in zijn, namelijk de liefdevolle en veilige kinderopvang zijn in de buurt.

 

RivaKids logo

De naam RivaKids

De oorsprong van de naam RivaKids ligt in de geografische ligging van deze organisaties: tussen de rivieren de Rijn, de Maas en de Waal. Riva betekent in het Frans ‘rivieroever’. Het is ook afgeleid van de meisjesnaam Rifka, wat staat voor verbinding. Juist dat wat wij belangrijk vinden. Ons nieuwe logo is een gevouwen bootje, een knutselwerk dat bij kinderen past. De driehoeken in het logo staan voor de verbinding tussen ouders, kinderen en onze medewerkers.

Wat verandert er?

Voor ouders en kinderen verandert er in eerste instantie weinig, behalve de nieuwe naam en het logo. Op termijn wordt het beleid van de organisaties steeds meer één. Uiteraard doen we dit samen met de ondernemingsraad en de oudercommissies die de belangen van ouders behartigen.

RivaKids logo